Lilla Melvin...

Melvin katten har fått flytta tillbaka till katthemmet :(. Blev tvungen att inse att det inte gick att ha honom ihop med vår gamla katt.Efter en månad som hon varit ute och bott i garderoben inomhus var det dags att stänga dörren dit så att de blev tvungna att göra upp rangordningen, det gick inget vidare. Melvin flög på isil och högg henne mot strupen som en galning, hon blev så rädd så hon kissade på sig och sen satt hon och skakade högst uppe i katträdet.Kändes jätte tråkigt när vi lämnade tillbaka honom i lördags men det var nödvändigt. Hoppas han får komma till ett nytt hem där han kan vara i centrum och bli bra omhändertagen! Det är han verkligen värd myskatten!!

Har kommit igång med ridningen några dagar i veckan nu igen, det är roligt! Sen ska syster börja rida med oss när stallet får en ny vit ponny som ska vara jätte snäll, så då blir det ridturer med båda hundarna. :)

I helgen får det bli vårstädning i trädgården, det är mycket byggmaterial som ligger utspritt sen vi renoverade övervåningen.. så vi behöver inte vara sysslolösa :).

Men någon grillkväll och träffa lite vänner hinner vi nog också med.

Skogstur med två kompisar och hästar blev det i em, de var mysigt!

 

 


Vill resa

Just nu har jag ett otroligt sug att åka och resa, gärna dit det är lite varmare. Kankse måste göra nåt åt saken...
Här hemma har det städats och nu blire slappning, regnar ute så jag tror att långpromenaden får vänta till imorgon.

Melvin har börjat få gå ut nu...hoppas det blir lättare med katterna, de har inte varit så sams på sistone :(.

Imorgon ska jag rida ut med två kompisar, härliga fredag!! Syster ska till Uppsala och parta i helgen så jag och m tänkte hitta på nåt kuligt :).

Hemliga presenten...

Nu är födelsedagsfirande och m:s 30 års fest över och det blev riktigt roligt! :) Vi gick inte och la oss förrän fyra på natten så det säger väl når om hur roligt vi hade det, tokiga kompisar vi har!!

Den hemliga presenten från mig, pappas familj och en till var en Romweekend i september, som jag åker med på. Kan det bli bättre?! :D
Kom med tips vad att göra och se där om ni varit där! Blir första gången jag åker dit.





Idag ska jag gå ut i koppel med katten Melvin och senast lördag ska han börja få gå ut själv, det är verkligen på tiden. Han börjar bli en riktig liten terrorist ska jag säga er :). Idag blev han sur för at than inte fick gosa i soffan och gav hundarna varsin snyting när jag lyfte ner honom. Tokkatt!

Idag blev det bestämt att jag ska gå några veckors vidareutbildning inom ekonomi, i sommar och höst. Det ser
jag mycket fram emot.


Bilder från Dalarna i påskas
.

Melvin


Dalarna


Hundarna badar i pöl hemma i skogen :)







Fixning

Nu är det full fart hemma med städning efter att renoveringen på övervåningen blivit klar, vi har till och med flyttat upp sängen igen.. cozy!!

Martins underbara föräldrar ska hjälpa oss att baka pajer till M:s 30 års fest på lördag, det är vi jätte glada för eftersom det är så mycket annat som måste hinna fixas. På dagen blir det för familjen och på kvällen blir vi ca 33 om alla vänner kommer :).
Tur att vi har ett stort hus!!

Har fixat världens bästa present som jag inte kan avslöja ifall M läser bloggen, men ni får höra efter helgen :D.

Tebby är tillbaka på Gåsbacken och har fått jobba varje dag sen hon kom hem från påskledigheten, det är riktigt nice. Sen går det väldigt bra med Melvin the Cat också, han har inte flygit på våran katt Isil nånting på sista tiden och de kan till och med sitta brevid varandra lite längre stunder... kattferomoner is the shit! Det ska ni köpa om ni ska föra ihop två katter, då blir de mer harmoniska.
S har fått fast jobb på jobbet så nu blire många uteritter tillsammans! J & D har flyttat till rätt sida av stan så det blir närmare att umgås, med grillkvällar och hundpromenader! :)

Ska lägga ut lite bilder på övervåningen sen när vi kommit iordning lite mer.


Morgondagens plan...

Blir en rolig lördag imorgon, åka till sthlm och driva runt lite, se Alice på 3D, dricka vin och laga middag hos S och fira att allt bara går vägen just nu!



Twilightfeber

Jag har defenitivt fått Twilightfeber... har snart läst ut första boken i triologin!



Blev ingen grillning igår heller, det började regna... men snart så!

Premiärgrillning

Vi tänkte premiär grilla ikväll! Lite galet men det är ju blå himmel, sol och ingen snö...nästan iaf! :)
Tror det blir grillad lax!

Katten Melvin är så rastlös att han inte snart vet vad han ska ta sig till. När jag  gosade med honom idag fick han tokspelet i knät blev busig och kloade och bet mig!! Ajaj! Igår hoppade han på våran andra stackars kisse, hon blev livrädd.
Var ute med honom i koppel igår en kortis, men sen pep han hela dagen så det kanske inte var sån bra idé, nu är det tre veckor kvar som han måste hålla sig inne enligt katthemmet. Känns som det kommer bli långa veckor, undrar om man måste ha honom inne så länge?

Annars är jag hemma denna vecka och är sjuk, min handled krånglar! :( inge kul...

Alice

Har blivit bestämt att jag ska gå och se Alice i Underlandet i 3D med två kompisar i helgen! Det ser jag väldigt mycket fram emot och hoppas att det snabbt blir lördag. Med Johnny Depp i filmen kan den ju inte vara dålig heller! :)


Live life...

Live the life you have imagined!

Något som alla borde tänka på, ingen kan ändra och leva livet än du själv.



Öppen spis och bokläsning

På förmiddagen har vi tagit det mest lugnt eftersom det regnat här hela dagen.
På kvällen åkte vi till min faster på middag där man alltid får sig många goda skratt, träffat pappa och bror en kortis som kom upp idag och nu blir det bokläsning framför öppna spisen och gos med katterna och Sigge!


RSS 2.0