Robbe

Imorgon kommer min lillebror Robbe hit och hälsar på och stannar några veckor. Det ska bli roligt! Han kommer bo hos oss och syster. Eftersom han fyllt 18 har jag och Martin en överraskning till honom på lördag, men det får ni veta mer om då! :) Har mycket att se fram emot i november, umgås mycket med syskonen, komma igång ordentligt med Sigges träning, Stockholm Horse show med Sanna, planering inför tjejresan och endel fester ^^.

Klippt lugg! Haha :)


Sigge och Akira


Systerdag

Har haft systerdag på Wendy´s, shopping och hundpromenad! Nu blir det att äta sushi och gosa ner sig i soffan. Får gärna komma en ruskig höstskur också så det blir extra mysigt.

The lovely "disneykyrkan" på torget


Randomkyrka


Sängen på hotelrummet var på et loft


Starbucks


Kvällspromenad vid floden


Gammal bok - Judiska kyrkogården


Judiska kyrkogården


Bra ordspråk

Hittade ett väldigt bra ordspråk när vi var ute och reste: " you see things and say why? But you should dream things that never were and say why not?"

Pragbilder

Har lagt ut lite blandade bilder från vår härliga helg, mer såna tack!! :) Ganska bra bilder ändå fast det bara var med Iphonen...

Flygplatsen i Prag

Flygplatser måste vara ett av de tristaste ställena att bara vänta på. Turligt nog lyckades m fixa in oss i loungen med ett av sina flygpoängkort så vi har gratis tilltugg och internet. Till och med starkspriten är gratis men jag tror jag hoppar den eftersom det är jobb imorgon :). När vi kommer hem kommer vi mötas av en katt som kommer sura tills hon inser att hon får lite tonfisk. Hon surar alltid lite när vi varit borta några dagar.

Starbucks

Sitter på starbucks nu och ska snart bege oss in till flygplatsen för hemresa. Har fått min chailatte nu så dagen är räddad! :)

Kyrkogård och disneykyrka

Idag var vi på judiska kyrkogården, det var spännande. Lägger ut bilder när jag kommer hem. Hann med lite shopping och massage också och nu ska vi snart på la casa som jag skrev om tidigare. Igårkväll satt vi ute på torget vid klocktornet och åt middag. Vi satt ute!! och klockan var runt åtta nio en filt och lite gasvärmare gjorde det extra mysigt. Älskar bara den där disneykyrkan som finns på torget, måste ses på kvällen.

Snart boarda

Sitter och väntar på att få boarda. Fick min efterlängtade parfym av min älskling i måndags, men den var trasig så nu har jag bytt och tog en dkny fresh blossom istället. Jessica: de hade kommit en ny Armani doft, den var riktigt fräsh! :) Vi får skjuts från Prags flygplats nu när vi kommer, så det blir direkt till hotellet för incheck. Nice!

Första snön

Å vad härligt och ljust det var ute imorse eftersom snön kom inatt! Några minusgradet och lite snö är ju perfekt. - Det blir ljusare - Hundarna blir inte leriga och smutsiga - Inget regn Såna här dagar känner jag att jag är en äkta norrlänning :). Men som alltid så kommer det som en chock för alla här nere att snö och halka kommer, så bara påväg in till jobbet 2,5 km var det en bil som åkt i diket och en annan som bärgningsbilen fick hämta eftersom den krockat. Log lite för mig själv fast jag egentligen inte borde göra det, har ju också fortfarande sommardäck. Men då får man ju köra därefter också. Byte ikväll!

Bra restaurang i Prag

Om ni ska til Prag måste ni gå på restaurangen La casa de argentina http://www.lacasaargentina.cz

La casa de argentina


Varmare

Verkar bli lite varmare och bättre väder utan regn i Prag när vi ska dit än i Sverige. Det känns bra!

Karlsbron i Prag


Prag!!!

Nu är resan bokad till Prag! Yeah! Åker nu på lördagmorgon till måndagkväll :D. Blir argentinska restaurangen La Casa på lördagkväll i alla fall och sen får vi se vad som händer :).

Hundcoachen

Hundcoachen kommer hit nästa vecka *förväntansfull*. Roligt att få en kick att komma vidare...

Stuck in Paris

Min älskling är fast i Paris pga flygplansstrejk... vi som hade planerat mysig middag ikväll, jaja det får väl bli en annan dag. Tror jag ska försöka hänga med nästa gång han åker på jobbresa. Shopping och sevärdheter på dagen när han jobbar och så kan vi ha mysiga utekvällar på kvällen. I Like!

Lat dag

Idag blir det en latdag, ska köpa med mat och åka till min faster och äta med dem. Sigge får data deras papillon mimmi också, då blir han nöjd. Han totalt röjer bland alla hennes leksaker och brukar äta upp hennes mat i matskålen! :) Vet inte vad det är för fel men verkar inte gå att lägga upp bilder på min blogg för tillfället så de får jag göra sen...

Till C som reser i Australien

Nothing lasts forever. So live it up, drink it down and laugh it off. Avoid the bullshit, take chanses and never have regrets!

Ge mig en present...?

Jag vill ha Brittans nya parfym Radiance, så lägligt att M ska ut och flyga och kanske tänkt köpa med sig en present hem till mig?


Woho!

Har precis löst en jätte svår uppgift som jag bara måste kunna till tentan, yeah! Nu får det bli en liten paus!! *puh*

Dalarna

Nu är jag Sigge och katten i Dalarna. Idag träffade jag pappa, farbror och farmor. Imorgon blir det pluggdag och sen ett besök hos faster och kusin skulle jag tro! :) Nu är jag i "min" stuga med öppen eld och tända ljus. Härliga dalaluft! Ska krypa ner i sängen framför elden och läsa lite bok tänkte jag. Ciao

Till Robbe min fundersamma lillebror :)


Shinedown - Simple Man
Uploaded by AtlanticRecords. - See the latest featured music videos.

Kan man verkligen träna för mkt?

Var hos kiropraktorn idag eftersom jag haft ont i skulderbladet när jag djupandats.
Det visade sig att jag hade flera låsningar och överansträngda muskler eftersom jag börjat träna så mycket och så ofta efter att tagit det ganska lugnt... men jag tycker det är så roligt och vill inte välja bort något, tänkte att kroppen säger väl till om det blir för mycket och det har den väl gjort nu då.

Mitt mål är att kunna träna det jag gör nu och lika ofta: 2 dagar styrka + cykel, 2 dagar stall + ridning, 1 dag yoga och låångapromenader med hunden varje kväll.
Jag får väl ta bort något styrkepass och ta det lite lugnare när jag tränar.

Har aldrig hört någon säga till mig att jag borde träna mindre :).

Hann lite mer idag

Hann med en fika hos syster idag...



...och sötaste Mille har varit med oss hela dagen idag :)


Ridning och hundträning

Har fått en massa bra tips igår efter min ridlektion, så nu är det bara träna på!
Annars var jag själv hemma så det blev klickerträning med Sigge på 5 km promenaden, han var jätte duktig.

Snart ska jag och Martin möta upp J&D i spåret och ta en runda till me hundarna. Sigges dagmattevovve Mille är här så vi blir ett gäng! :) Sen ska vi på middag hos hans föräldar, lyxigt!

Lite bilder från promenaderna.







Bloglovin

För er som följer många bloggar är bloglovin riktigt bra.
Jag har samlat alla mina bloggar som jag följer där och då loggar man bara in på en sida för att se vilka bloggar som uppdaterats.



Man kan dela upp i kategorier, så jag har t.ex. hundbloggar, inredningsbloggar och vänner.
Ni vet säkert redan om den där sidan, är nog lite sen i svängarna. Men i alla fall! :)

Bra hundträningsblogg

Kolla in den här sidan om ni är intresserade av hundar, man får många bra tips!


Svampplockning i regnet

Shit vad huslig jag blivit, har plockat svamp idag igen med S och hundarna i regnet!
Hundarna var trötta och blöta när vi kom in...








Klickerträning

Har börjar klickertrna med Sigge nu, han tycker det är superkul, och improviserar en massa om jag dröjer med kommando. han ligger, sitter, vacker tass osv. Så det kommer vi fortsätta med nu lite varje kväll :).

Om ni vill läsa om klickerträning:
http://www.canis.se/bibliotek/artikler.php?id=49

Såg på internet om klickerträning på hästar och andra djur också...det verkar spännande, ganska logiskt ändå...
Klicker med häst:
http://clickerhorses.wordpress.com/
Linda: om du läser detta kolla in länken om klicker för hästar :).

Var och red m S idag och på lördag blir det ridlektion i stallet, det blir spännande, var längesen nu!

Studiedag

Har haft studiedag och börjar få mer tro att jag kommer klara tentan i början på november... nu är de svåra grejer.
Nästa studiedag jag har i samband med en helg, ska jag åka upp själv till Dalarna med Siggebusaren och katten och plugga hela helgen, ska bara klara det!!


Dramaqueen

Lilla siggebusaren har en flik på trampdynan i tassen som gör ont när han går, men ojoj vad mycket ondare han får när man tittar på honom :).

Syster och hennes nya vilde Frosti och Akira har varit här i helgen. Ingen lugn stund när man har en valp i huset, men det var mysigt.

Igår var det polisdrag här på Gåsbacken, de stannade precis när vi kom hem igår och frågade om vart de var på kartan och om vi sett någon på cykel. Det var kolsvart ute och jag och sis skulle precis gå med hundarna mot skogen, men vi låste in oss i huset istället och tittade på supernatural. Hundarna fick bara en kort rastning på gräsmattan...man vet ju aldrig vad det är för typ som lurkar omkring i mörkret! :/
Sen efter ett tag var det lampor och liv i skogen och blåljus!




RSS 2.0