Kolla in detta youtube klipp så rooligt!

Fel på bloggen så ni får klistra in länken

http://www.youtube.com/watch?v=N9oxmRT2YWw

Laddar för Paris

Parisplanering:

- Packa sköna skor - Ta med mig själv pengar och pass

Måste ses och göras när vi är där:
- Louvren
- Notredam
- Tur upp i Eifeltornet
- Triumfbågen
- Båttur Seine
- Dricka vin, strosa runt, tänka på oss själva, ha det bra och njuta av våren!

motor driven mascara

Jag och J var och shoppade lite idag och såg bl.a det senaste... motordriven vibrerande mascaraborset, verkar det inte lite kladdig!? Tror inte det är nåt som kommer bli succe i alla fall. Sen nu på eftermiddagen har vi varit i stallet några timmar och ridit med ring, lika roligt som alltid! :) Har precis ätit den bästa sushin på länge och nu blir det soffmys med Prince of Persia.

Norrlandsbesök

Jag och Jossan sitter och latar oss efter en härlig kväll i stallet. Hon blir och hälsar på mig till på måndag, roligt med sällskap nu när m är på jobbresa också :). Imorgon ska vi rida på en skogstur och sedan fira att det är fredag. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men lite vin och god mat kanske är på sin plats!

Samlar energi

Är i Dalarna och samlar lite energi, det är riktigt vårväder här med plusgrader i solen. Har träffat farmor, kusin och faster när vi varit här men mest bara tagit det lugnt, solat, läst bok, eldat och myst! Känns bra eftersom det blir fullfart när vi kommer hem. Middag i Västerås imorgonkväll, sen kommer kompis på några dagarsbesök och mycket ridning, sen konsert och Paris!! Har fått i uppdrag av min hundträningscoach att börja träna Sigge med visselpipa igen, så nu blir det en massa träning med det tills hon kommer till Enköping och iaktar oss :). Klickerträningen som jag hållt på med nu ett tag har gått väldigt bra, så nu är det bara 100% inkallning som saknas för att jag ska bli nöjd! Sen finns det ju alltid lite finslipning och en rolig aktivering, men då sitter grunderna i alla fall.

Någon som vill gå på hundföreläsning med mig?

VARGEN – Myter och sanningar                                                                                                                                 180 kr



www.hundsteg.se


Kan man jämföra hund med varg? Hur vanligt är det att hundar blir attackerade av vargar? Hur ser vargbeståndet ut i Sverige? Hur spårar man en varg? Finns det varghybrider, hur vet man om det är en hybrid? Varför river vargen så många får? Har vargen en strikt hierarki och hur fungerar den? Massa frågor finns kring detta mytomspunna djur! Här försöker vi reda ut begreppen!

Sandra Ohlsson som föreläser har besökt flertalet varghägn och forskat kring vargens beteende, hon har fått förmånen att resa och lära med Norska vargforskaren Runar Naess.  Sandra har sedan specialiserat sig på språk och beteende. Det är en spännande och lärorik kväll. Vi går även igenom flockkonstruktion. Kritiskt & flyktavstånd. Utseende, språk & signaler. Jakten. Hur det funkar i ett häng.  En riktig ”Aha” upplevelse!   

 

5 maj 18.30 Enköping


Ridtur med hundarna






Parisplanering

Tjejkvällen som vi skulle planera parisresan med blev lite mer vin och lite mindre parisplanering :), men vi har bestämt oss för att bara boka in några sevärdheter som vi måste se och sen tar vi dagen som den kommer.

Red långtur igår i solskenet och idag blev det en tur på ridbanan med halsring. Det är roligt att variera ridningen och använda annat än det traditionella tränset och så, med ringen får man verkligen se vikten av sitsen och andra hjälper.

Länk till sida om halsring




Ser fram emot Paris

Ikväll blir det middag med syster och hennes kille hemma hos oss och imorgon tjejkväll hos en kompis.
Om någon vecka får jag besök av en barndomskompis några dagar, hästen jag rider flyttar till ett stall med (RIDHUS!!:)) fina ridvägar och jag har parisresan med tjejerna att se fram emot! Så mitt i mycket jobb och slask och snö så känns det riktigt riktigt bra!! :)


Längtar efter sommaren och saknar C som är på sina äventyr i Australien!


Nu då?

Jag och Sigge har varit på en härlig ridtur i solen, tänk vad lite sol ger en extra energi.
Vad ska man hitta på resten av dagen? Har inga måsten som måste fixas idag, så jag njuter av att bara vara... men är samtidigt lite rastlös. M är på jobbresa så jag kan inte terrorisera honom heller :).

Burberry parfymer

Kan tipsa er om riktigt goda parfymer från Burberry. När vi var ute och reste köpte jag ett litet set med 5 olika för att testa vilka som luktade gott, och alla fem gör det!


Denpasar - Singapore - Amsterdam - Arlanda - Hem

Idag är det dags att åka hem, som vanligt blandade känslor. Tråkigt att lämna men såå skönt att sova i sin egen säng och gosa med monstren.
Både jag och m har verkligen vilat upp oss och inte tänkt på jobben någonting när vi varit här, allt har fungerat hemma så det har varit helt perfekt!

Taxin härifrån går om ca 4 timmar, då ska vi ta oss till andra sidan ön där flygplatsen ligger. De räknar på en bilresa på 4 timmar eftersom det är bergigt upp,ner, kurvigt, mopeder, cyklar, boskapsflytter och allt möjligt efter vägen. Så från att taxin åker tills vi är hemma i vårt hus tar det ca 24 timmar, OMG!! Planet åker på natten så det är skönt i alla fall och vi landar 12 på torsdag förmiddag i Sverige så det blir bra!

Nu är det njuta sista timmarna med vår härliga utsikt över bergen och havet och sen packa, duscha, åka.
See you in swedala!

RSS 2.0