Julfint






Klicker is the best

På bara några minuter har jag nu lärt Sigge ligg med endast en diskret liten handrörelse. Har aldrig tränat utan kommando förut så det är imponerande att han lärde sig så snabbt. Så nu ska jag träna in en massa andra kommandon utan röst, det ser ju så proffsigt ut och hunden blir mer fokuserad på kroppsspråket.

Julstämning

Jag har nog börjat få lite julstämning som kommer krypandes. Var ute och red i djupsnön i skogen och var den första som red på en grusväg alldeles täckt av snö. Ruby som jag rider tyckte det var jätte mysigt, och Sigge fick någon slags snödamp och sprang som en tok :)

Nu ska jag tina upp mig med ett varmt bad!


Spännande show igår

Det var en bra show igår i globen, men det roligaste var nog kamelerna och Carolina Gynnings hoppning (hon ramlade av i slutet ochså) :)


Stockholm Horse Show

Ikväll drar jag på Stockholm Horse Show

  • Invigningsceremoni
  • Invigningsprogram
  • Stafetthoppning med Stjärnor och landslagsryttare
  • Internationell hoppning
  • Internationellt shownummer - Camel Show
  • Internationell hoppning
  • Reining clinic med Anky van Grunsven, Holland
  • Julavslutning med orientaliskt tema

  • Idag är det grattis syster 21 år!


    Tragiskt

    Alltså jag och Robbe sappar på teven och just nu kollar vi lite Bonde söker fru, det är som lite tragiskt på nåt sätt det där programmet... eller så är det jag som inte är så öppen och trångsynt!? :)

    Burberry

    NEW CHECK NYLON TOTE BAG






    http://www.burberry.eu/fcp/categorylist/dept/iconic_new_check

    Gillar Burberrys svartvita kollektion, Jessica det är ditt fel! :) Synd att de är så dyra

    New York Cheesecake

    Har köpt en super god body mist från Body America, lite lättare doft än parfym som man kan ha sådär till vardags.
    Doften heter "New York Cheesecake with an edge of Strawbery and Vanilla" Kan inte annat än lukta gott då :)



    Kolla in fler av deras produkter här  http://eleven.se/body-america-b585.html
    • 72% ekologiska ingredienser.
    • Fri från Parabener, BHT & UREA.
    • Ej testad på djur.
    • Dermatologiskt testad

    Tidig julstämning

    Vill ni komma i julstämning så är det dags för lite skumtomtar :)



    Godisaktivering med sötisarna


    Mysfredag

    Nu har jag och Robbe varit och hämtat sushi. Johanna kommer på ett spontant besök ikväll så vi ska bara äta sushi och mysa framför 4:e Harry Potter filmen :). Sis är och partar i U-sala så  Sigges BFF Akira är också här.

    Imorgon tänkte jag och Robbe lägga spår med hundarna, det märks på Sigge att han behöver en utmaning för hjärnan.

    Nya Harry Potter filmen


    Höstmys med chailatte och kanel


    Jag och Robbe på musikalen


    Fuskat

    I helgen fuskade vi med att sätta upp ljusslingor på framsidan av hela husfasaden, en linje nedanför taket och ljusregn ovanför dörren, det blev så mysigt! Ser ut som ett hus från Coca-Cola reklamerna, inte riktigt så maxat men fint ändå :). När man bor lite ute på landet får man fuska innan första advent, det är ju så mörkt på kvällarna. Robbe är fortfarande kvar och planerar att stanna någon vecka till, det känns roligt att ha alla syskon samlade i en och samma stad. Vi laddar upp inför den nya Harry Potter filmen som har premiär idag tror jag, vi ska se den till helgen eller nästa vecka.

    Bra helg so far

    Hittills har helgen varit väldigt lyckad. Var på rolig personalfest igår och jag och S har precis varit i stallet och ridit lektion, det måste ha varit min bästa ridlektion på evigheter *nöjd*! Snart hämta upp Robbe som varit hundvakt i helgen, långpromenad med hundarna och filmkväll med godis! :) Det går väldigt bra med Sigges klickerträning också, har med den hela tiden och tränar i vanliga vardagssitutioner då och då.

    We Will Rock You musikalen


    Musikal

    Var på Queenmusikal på Cirkus igår som var riktigt bra! :) Robbe som fick det i 18 -års present tyckte också att den var super. Idag har jag och Robbe lagt personspår med Sigge, det blev totalt 6 spår men konstigt nog verkar han inte så värst trött. Får nog lägga lite längre och svårare spår nästa gång.

    Helt slut

    Trött efter att ha haft heldagsutbildning igår + fem timmars kvällsjobb i egna firman. Idag är min sista studiedag och ikväll kommer Tebby och ny kille! *spännande*, Robbe och Jessica & Daniel på middag. De blir nice, drickas en massa vin och ha det mysigt! Laddar också för musikal imorgonkväll :)

    Taggad för hundträning

    Nu har jag fått en massa bra nosövningar, aktiveringsövningar, balansövningar, självförtroendeövningar och klickerträningsövningar av hundcoachen, är taggad att sätta igång. Det jag har att jobba med med Sigge enligt henne är en hund som är högaktiv, initiativtagande, signalkänslig och osäker. Nu ska vi träffas igen om tre veckor och fortsätta, under tiden ska vi verkligen förändra vardagen och träningen fram till dess.

    Inga mellanslag??

    Varför blir det inga mellanslag när jag skriver det på min blogg, har slutat fungera, någon som vet vad som hänt?

    Tv-kväll

    Har tv-kväll med Robbe nu och bara chillar med chailatte med kanel *mums*. Var ute och hälsade på pappa tidigare och imorgon är jag ledig. Då tänkte vi ta en riktig syskondag, jag , tebby och robbe och bara gå på stan, fika och umgås. Basti är för tillfället i Kina så vi får umgås med honom när han kommer hem. Imorgonkväll kommer hundcoachen hit igen och jag har väldigt höga förväntningar på att våran träning kommer bli superbra! Det ska bli så roligt! :)

    RSS 2.0