uppehåll på bloggandet ett tag...

Det har varit uppehåll på min blogg nu ett tag, har fått en envis ögoninflammation som inte ger sig i första taget, så jag börjar skriva igen när det blivit bättre. Hoppas det bara tar några dagar till.
Ska nu och titta på en lägenhet med sis som hon hoppas få hyra i 2 hand. Håll tummarna, annars är det risk att vi tar ihjäl varandra snart ;) inte riktigt så illa men jag hoppas verkligen hon får den, det är hon värd!! :D

Vi hörs snart!!

Tips om bra hundföreläsningar

Vill tipsa om bra hundföreläsningar jag ska gå på, går man på båda kostar det bara 300:- tot.
Jag har redan anmält mig, men hör av er om ni har lust att hänga me!

Läsa hund                                 200 kr

Lär dig hur hundar kommunicerar med oss och varandra, hur hundar "tänker" och varför de gör som de gör! En spännande föresläsning som kommer att ge ny kunskap och insikt för dig samt ge dig en djupare relation och större förståelse för din hund. En riktig ”Aha” upplevelse! 

Enköping. Torsdag 20/5 18.30

 

Berikning                                     200 kr

Ett spännande ämne som kan förändra din hunds liv! Berikning, behandlar vikten av att skapa harmoni i hundens liv där dess medfödda egenskaper inte bara tar till vara, utan tillfredställs så att den enskilda individen inte bygger upp frustration och stress i kroppen. Förebygg och behandla problembeteende med rätt sorts berikning. Här går vi igen om alla typer av berikning, hur du kan använda dem och vad som passar din hund bäst. 

Enköping. Torsdag  10/6 18.30

  

Imorgon bär det av till Dalarna, nu har Tebby bestämt sig för att hänga med så då behöver jag inte åka hela vägen själv. Ser verkligen fram emot att ladda batterierna där uppe :).

Nu är det klart att jag ska börja jobba lite mer i företaget som jag och M har tillsammans, det ska bli väldigt spännande!! Känner att jag behöver en utmaning och göra lite nytt, troligtvis blir det en och annan jobbresa  i Europa också och det är ju inte helt fel.

Tebby har börjat rida igen också och ska börja hjälpa till med en ny häst i stallet som de hämtar om någon vecka!

Bild på Tebby som rider Ruby


Supernatural

Idag fick jag hemlagade köttfärsbiffar med riktig gräddsås som Tebby gjort när jag kom hem... ojoj hur ska detta sluta? ;)
Åkte till stallet och tog in hästarna och sen tog vi Gånstapromenad med Jessica och hennes söta Jonna (jack russel) som totaliggar mig :). Nu är vi hemma igen och ska kolla på Supernatural, det är min och syrrans nya favvoserie.



It´s like this

Är ute hos pappa och hälsar på just nu! Sigge är mkt skeptisk till en arbetskompis till pappa som är här. Han vankar av och an och sneglar på honom, ibland kommer det ett litet skall också. Ibland är han en riktig fjant! :)

Min plan är att åka till Dalarna över kristihimmel helgen, trodde jag skulle få sällskap av martin eller syster men martin hade paintballmatch och Tebby skulle på grillparty. Så jag tar väl min hund och drar iväg själv... kan vara ganska skönt det också. Har ju släkten med farmor, faster och kusiner där uppe som jag kan umgås med :).
Då får det bli många långa skogspromenader och kanske lite pyssel!

En kompis ska bo på hästgården där jag rider i två veckor och ta hand om hästar och hundar så då måste vi passa på och rida och ta hundpromenader tillsammans, de blir nice! :D

Var så roligt när jag pratade med mamma här om dan och berättade att vi hade 18 grader varmt och sol ute... "vi har också varmt idag 1,5 +" när jag skrattade åt henne sa hon att "ja men det är ju + grader iaf". Man har verkligen olika syn på vad som varmt och vårväder! :D

Har börjat på andra boken i Twilightserien nu... det är så spännande. Pratade med en kompis idag om att vi måste ha Twilightmaraton i vår hemmabio samma helg som vi ska se den tredje på stora bion och sen dricka en massa vin och umgås hos henne i sthlm. Det blir vi och fjortisgänget på bion, men varför ska man vara så mogen då! haha ;).




RSS 2.0